16 Οκτ 2017

Η Μονεμβασιά αγκάλιασε το μπάσκετ και το τουρνουά "3 on 3"  Στη Μονεμβασιά φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου το τουρνουά MILKO 3X3 δίνοντας την ευκαιρία σε 140 παιδιά, 124 αγόρια και 16 κορίτσια,  να συμμετέχουν στις δραστηριότητες και να έρθουν πιο κοντά στο αγαπημένο τους άθλημα.

  Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ακολούθησαν το μότο του MILKO <<ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ>>, το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρο τους με ψηλά το κεφάλι. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών και τριπόντων ήταν ο Γιώργος Λαμπράκης(Δημοτικό) και Ταξιάρχης Ζώταλης(Γυμνάσιο-Λύκειο).

  Στο τουρνουά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και ο ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ενώ τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κουλουβάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Μονεμβασίας Δημήτρης Χουσάκος, ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής Γυμνασίου Νίκος Βλάχος,, ο παλαίμαχος διεθνής άσος Νίκος Μαραγκός, ο γυμναστής του δημοτικού σχολείου Νεκτάριος Νιάκουλας και ο πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Μονεμβασίας Πάρης Χούτρης.  
  
  Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στο Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Τριχείλη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Κολλιάκο καθώς και στις Διοικήσεις των Σωματείων Α.Ο. Μονεμβασίας ΚΑΣΤΡΟ - ΑΠΟΕΛ - ΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ, για την επιτυχημένη διοργάνωση του Τουρνουά. 

ΠΗΓΗ: www.sport365.gr