13 Ιουλ 2017

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Α.Ο. ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:Μετά και το τρίτο Δ.Σ. του Α.Ο. Κάστρου Μονεμβασίας δεν προέκυψε ο ακριβής σχηματισμός της νέας διοίκησης παρότι υπάρχει η πρόθεση και η διάθεση από πολλούς να συμμετέχουν στην επόμενη μέρα της ομάδας μας.
Αυτό που προέκυψε είναι η παραίτηση του Χαραμή Ευάγγελου από την θέση του Γραμματέα της ομάδας (σας παραθέτουμε παρακάτω την παραίτηση) και η απόφαση για αλλαγή της δομής του Δ.Σ. για την καλύτερη λειτουργία των όλων των τμημάτων του σωματείου. Η απόφαση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών, ήταν να λειτουργήσουν τα δύο τμήματα των υποδομών, τόσο του mini, όσο και του παιδικού με ανεξάρτητο τρόπο από την αντρική ομάδα έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Επομένως, το Δ.Σ. που θα προκύψει θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα θέματα της αντρικής ομάδας και μόνο. Σε ότι αφορά το τμήμα του ΜΙΝΙ, υπεύθυνος για την οργάνωσή του θα είναι ο Θανάσης Αλεξανδρής, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει και γραμματέας της ομάδας και για το τμήμα του παιδικού υπεύθυνος θα είναι ο απερχόμενος γραμματέας Χαραμής Ευάγγελος. Αυτοί οι δύο θα ασχοληθούν αποκλειστικά για την καλύτερη οργάνωση των δύο τμημάτων. Σε ότι αφορά την αντρική ομάδα, το μόνο ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόεδρος θα παραμείνει ο Κώστας Βλαχάκης, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του ενέργειες προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι ενέργειες που έχει κάνει αναμένεται να προκαλέσουν εντύπωση στο μπασκετικό κοινό της Λακωνίας. Ωστόσο αυτό που προέχει πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, είναι να οριστικοποιηθούν τα μέλη του νέου Δ.Σ. Πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Παραίτηση Χαραμή Ευάγγελου:

" Είναι μια απόφαση, την οποία έχω πάρει σχεδόν από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς, ωστόσο την ανακοινώνω τώρα, επειδή θεωρώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να γίνει αυτό, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος μιας μπασκετικής χρονιάς και πριν το ξεκίνημα της νέας. Είναι η καλύτερη περίοδος επομένως να αναλάβει ένα νέο μέλος τη θέση του γραμματέα, καθώς οι υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή είναι μικρότερες και θα μπορέσει να προσαρμοστεί ταχύτερα στο ρόλο του στην ομάδα. Οι λόγοι που αποχωρώ από τη θέση αυτή είναι οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα και γνωρίζω πολύ καλά ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στα καθήκοντα μου με συνέπεια. Όποιος με γνωρίζει μπορεί να καταλάβει ότι αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ και προτιμώ να παραχωρήσω τη θέση μου σε κάποιο άλλο μέλος. Φυσικά και θα βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ στο μέλλον ακόμα και εκτός Δ.Σ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην αντρική ομάδα την επόμενη χρονιά, να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους που θα θέσει η νέα διοίκηση. "