23 Ιουν 2017

Πανελλήνιο παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών ΕΟΚ


Συγχαρητήρια στα τρία μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Παίδων που διεξήχθει στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων. Συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Κουρκούλης και Ταξιάρχης Ζώταλης είχαν την τιμή να αγωνιστούν με τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος, ανάμεσα σε σπουδαίους αθλητές εκ των οποίων θα αποτελέσουν την Εθνική Παίδων και τα επόμενα χρόνια
αναμένεται να διαπρέψουν σε μεγάλες ομάδες της χώρας μας, καθώς υπήρχαν αθλητές απο ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Πανιώνιος, ο Γ.Σ. Περιστερίου κλπ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγογονός οτι ανάμεσα στα παιδιά που ξεχώρισαν ήταν παιδιά μεγάλων ονομάτων του μπάσκετ της χώρας μας που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο μπάσκετ, όπως ο Φιλίππου, ο Βουρτζούμης, ο Νικολαϊδης, ο Βούκσεβιτς κλπ.
Θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά και στον προπονητή της ομάδας μας Μπιράκο Γεώργιο, ο οποίος είχε την τιμή να κοουτσάρει την ομάδα του Άγη, η οποία και κατέκτησε την πρώτη θέση αήττητη με τρείς νίκες, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Γιαννόπουλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς (Δήμο Μονεμβασίας, ΕΟΚ και ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) για την άψογη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Παίδων και ευχόμαστε σε ανάληψη ακόμα μεγαλύτερων εκδηλώσεων τα επόμενα χρόνια.

Δείτε το ρεπορτάζ από τη σελίδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πατώντας εδώ.