27 Ιουν 2017

2ο Τουρνουά Υποδομών Βατικιώτη

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη στη Νεάπολη το δεύτερο τουρνουά υποδομών που διοργανώνει η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Βατικιώτη. Μια πολύ όμορφη διοργάνωση με τη συμμετοχή των ομάδων του Α.Σ. Βατικιώτη, Αστέρα Βλαχιώτη, Κροκεατικού και Α.Ο. Μονεμβασίας. Ήταν τιμητική η πρόσκληση για συμμετοχή της ομάδας μας στο συγκεκριμένο τουρνουά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τα τμήματα μίνι και παιδικό της σεζόν 2016-17. Το Σάββατο αγωνίστηκε η ομάδα του μίνι απέναντι στα μικρά αστέρια της ομάδας του Βατικιώτη και την Κυριακή η παιδική μας ομάδα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Βατικιώτη. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όλων των ομάδων για τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια ιδιαίτερα στους αθλητές της ομάδας μας οχι τόσο για τις δύο νίκες που πραγματοποίησαν και τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, οσο για την αξία της συμμετοχής.
Η ομάδα μίνι αποτελείτο από τους: Κωνσταντίνο Δρακόπουλο, Βασίλη Γάγκα, Γιώργο Σταματάκο, Αλέξη Δρακόπουλο, Φάμπιο Τοπάλλι, Παναγιώτη Δρακόπουλο, Μπούμπαλη Παναγιώτη και Άρη Τοπάλλι. Ενώ η παιδική μας ομάδα αποτελείτο απο τους: Δημήτρη Τούντα, Παναγιώτη Κουρκούλη, Ταξιάρχη Ζώταλη, Παναγιώτη Σταματάκο, Νικόλα Σκάγκο, Θοδωρή Ιατρόπουλο, Νίκο Ψυχογυιό, Πέτρο Σπυριδάκο, Γιάννη Σκάγκο, Γιάννη Χουσάκο και Κωνσταντίνο Δρακόπουλο.