22 Μαρ 2017

EΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!


ΓΕΛ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ - ΓΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 66 - 62

Απίστευτα πράγματα απο το ΓΕΛ Μονεμβασίας και στον τελικό της Πελοποννήσου και επική πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος. Τα παιδιά με μια τρομερή εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 66-62 παρότι το σκόρ θα έπρεπε να είχε διαφορετικές διαστάσεις,
καθώς η ομάδα του σχολείου μας ήταν εμφανώς ανώτερη και εξ΄αιτίας διατητικών αποφάσεων δεν μπόρεσε να "τελειώσει" τον αγώνα νωρίτερα. 

Μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4 παίχτες (!!!) στην πεντάδα, καθώς είχαν φορτωθεί όλα τα παιδιά με φάουλ. Το σημαντικό ωστόσο δεν είναι η νίκη, αλλά η θέληση και το πάθος των παιδιών που αγωνίστηκαν και έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτό το μοναδικό επίτευμα και να στεφθούν πρωταθλητές μεταξύ όλων των σχολείων της Πελοποννήσου. 

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αποτελούν την ομάδα αυτή και την προπονήτριά τους γι' αυτό το μοναδικό στα χρονικά επίτευγμα του σχολείου μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια αν και είμαστε ήδη περήφανοι για τα όσα εχετε καταφέρει. 

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ (12:30 π.μ.) ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!