18 Μαρ 2017

Τεράστια επιτυχία του ΓΕΛ Μονεμβασίας: Στον τελικό της Πελοποννήσου κόντρα στο Λουτράκι!!!

 
Το ενιαίο λύκειο Μονεμβασίας κατάφερε την Παρασκευή να προκριθεί στον τελικό της Πελοποννήσου, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Λουτράκι, την Τρίτη 21 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βλαχιώτη και θα διεκδικήσει τη νίκη που θα το οδηγήσει στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία.

Μια σημαντική επιτυχία για το σχολείο μας, καθώς κατάφερε στην ξέφρενη πορεία του να αποκλείσει σχολεία από μεγάλες πόλεις με παράδοση στο μπάσκετ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που αποτελούν ή έχουν αποτελέσει παίκτες της ομάδας μας. Τα παιδιά που αποτελούν αυτή την ομάδα είναι οι: Τούντας Θεόδωρος, Μπούμπαλης Πέτρος, Ντανάκας Χρύσανθος, Κουρκούλης Παναγιώτης, Κυριαζάκος Γιώργος, Τούντας Δημήτριος, Γκουβούσης Βίκτωρας και Θερμογιάννης Ευάγγελος. Πολλά συγχαρητήρια και στην γυμνάστρια - προπονήτρια της ομάδας, Εύα Παπαδημητρίου.

Η πορεία του ΓΕΛ Μονεμβασίας ξεκίνησε νικώντας το ΓΕΛ Μολάων στο κλειστό των Μολάων στην πρώτη φάση των προκριματικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Συνέχισε με νίκη επί του ΓΕΛ Νεάπολης στη δεύτερη φάση και προκρίθηκε στον τελικό για το νομό Λακωνίας, εκεί όπου αντιμετώπισε το ΓΕΛ Σπάρτης στο κλειστό του Βλαχιώτη και κέρδισε καταθέτοντας ψυχή και θέληση. Την Παρασκευή αντιμετώπισε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, το οποίο και κέρδισε με 40-38 σε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς, στο οποίο όσα παιδιά αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα για τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν...και έγραψαν ιστορία!!!

Πιστεύουμε ότι το σχολείο μας αξίζει ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα για τα όσα έχει πετύχει και συνεπώς θα πρέπει όλοι οι γονείς αλλά και οι απλοί φίλαθλοι του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης να παρευρεθούν την Τρίτη στο κλειστό του Βλαχιώτη και να τους το δώσουν απλόχερα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά και να πάρουν τη μεγάλη νίκη - πρόκριση για τα τελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.