13 Ιαν 2017

Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας : Αποτελέσματα Ανδρικού και Παιδικού τμήματος

Η παιδική μας ομάδα αντιμετώπιζε για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης του παιδικού πρωταθλήματος την Καλαμάτα 80' στην Τέντα. Η ομάδα της Καλαμάτας είναι η πρωτοπόρος του ομίλου, αήττητη και το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε με σημαντικές απουσίες λόγω ιώσεων (Ζώταλης, Ψυχογυιός, Χουσάκος, Σκάγκος Ν.) και με αυτές τις συνθήκες πάλεψε το μάτς με όλες τις δυνάμεις. Εκεί που πρέπει να σταθούμε όμως, είναι στους τραυματισμούς του Κουρκούλη που βγήκε εκτός παιχνιδιού και τον πιο σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Τούντα, του οποίου ευχόμαστε περαστικά μέσα από την καρδιά μας. Πρόκειται για δύο παιδιά υποδείγματα αθλητών και ήθους και είμαστε υπερήφανοι όλοι στην ομάδα. Ευχόμαστε να είναι σιδερένιοι και πάντα υγιείς.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 - Α.Ο. ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 59 - 24 

Γήπεδο: Τέντα
Δεκάλεπτα: 22-7, 14-6, 12-4, 11-7
Καλαμάτα 80: Πατικόπουλος 24, Τασσόπουλος 7, Πετρόπουλος 5, Δημόπουλος 5, Βίγκος 2, Γιαννακόπουλος 5, Μπουγάς 2, Μπουφέας 2, Ηλιόπουλος 4, Μπούνας 2, Ταβουλαρέας 1.

Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας: Τούντας 11, Σταματάκος 9, Κουρκούλης 2, Σπυριδάκος 2, Σκάγκος Γ., Γάγκας, Δρακόπουλος, Ιατρόπουλος.


Η αντρική μας ομάδα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο κλειστό του Βλαχιώτη από τον τοπικό Αστέρα και έχει ρεκόρ 3-2 μετά το καλό ξεκίνημα και τις τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή συγκατοικεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Άρη Σκάλας. Η ομάδα μας έκανε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και πλήρωσε την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Μαχαίρας, ο οποίος με 35 πότους έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 14/1) η ομάδα μας δίνει εκτός έδρας το δυσκολότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην αήττητη ομάδα του Λακωνικού Κρόνου και για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την δεύτερη θέση πρέπει να κερδίσει.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ - Α.Ο. ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 69 - 52

Γήπεδο: Βλαχιώτη
Δεκάλεπτα: 18-12, 13-23, 17-6, 21-11

Αστέρας Βλαχιώτη: Μαχαίρας 35, Σκεύης 3, Χιώτης 6, Μυλωνάς 8, Λυροφώνης 7, Αγλαμίσης 5, Αποστολάκος 5.

Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας: Παρασκευόπουλος 5, Σπυριδάκος 4, Μπιράκος 12, Μιχαλακούδης 14, Κοντόπουλος 5, Φωτόπουλος 12, Μάρκος, Λάλας, Θερμογιάννης, Γάγκας.