3 Ιαν 2017

Α.Ο. Μονεμβασίας - ΑΠΣ Ακάδημος 44 - 75Η παιδική μας ομάδα αντιμετώπιζε στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων την δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, τον ΑΠΣ Ακάδημο από την Καλαμάτα στα πλαίσια της Β' φάσης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Δυστυχώς η ομάδα μας κατέβηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μόλις με 7 παίκτες,
λόγω ιώσεων και τραυματισμών, εκ των οποίων οι 4 είναι γεννηθείς το 2002 και θα βρίσκονται και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Παρά τις πολλές απουσίες για την ομάδα μας, τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και μαχητικότητα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ήταν ο Ταξιάρχης Ζώταλης, οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας. Μετά τους 21 πόντους της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Φιλαθλητικό, σημείωσε 28 πόντους απέναντι στον Ακάδημο και αποτέλεσε τον mvp του παιχνιδιού παρότι η ομάδα μας έχασε από την πολύ καλύ ομάδα του Ακάδημου. Συγχαρητήρια όμως πρέπει να δώσουμε σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς δεν σταμάτησαν να τα δίνουν όλα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα μας επηρεασμένη από τις απουσίες βασικών παιχτών ήταν πίσω στο σκόρ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με 15 - 42 στο ημίχρονο. Ωστόσο στο β' ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να κλείσουν το παιχνίδι με πολύ θετική εικόνα και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις καθώς τα επιμέρους δεκάλεπτα ήταν 12 - 25 και 17 - 8, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 44 - 75.

Α.Ο. Κάστρο Μονεμβασίας (Μπιράκος): Ζώταλης 28, Χουσάκος, Σκάγκος Γ., Σταματάκος 9, Σπυριδάκος 5, Γάγκας 2, Δρακόπουλος Κ.

ΑΠΣ Ακάδημος: Κατσιαρίμπας 6, Διαμαντόπουλος 17, Καραγγελής Ν. 18, Χριστοφιλόπουλος 13, Αντωνόπουλος 2, Μωραγιάννης 8, Κατσαμπάνης 6, Θεοδωρόπουλος 3, Καραγγελής Ν. 2

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων
Ημερομηνία: Τετάρτη 28 /12/2016
Διοργάνωση: Β φάση παιδικού πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
Δεκάλεπτα: 11-21, 4-21, 12-25, 17-8
Διαμόρφωση: 11-21, 15-42, 27-67, 44-75

MVP: Ταξιάρχης Ζώταλης (28 π.) Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας έχασε, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Ταξιάρχης Ζώταλης ο οποίος παρότι είναι γεννηθείς το 2003, πραγματοποιεί την φετινή χρονιά εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδα μας. Στον συγκεκριμένο αγώνα έκανε σχεδόν τα πάντα. Σκόραρε, μάζεψε ριμπάουντ, έβγαλε καλές άμυνες και γενικότερα πάλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.