9 Σεπ 2016

Εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Κάστρο ΜονεμβασίαςΤετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και η έναρξη της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του σωματείου μας για τη σεζόν 2016-17. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Μονεμβασίας από τις 5 μμ. έως και τις 7 μμ. και τα παιδιά θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με το νέο υπεύθυνο γυμναστή των ακαδημιών μας Γιάννη Μαχαίρα με τον οποίο θα προπονούνται
καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τη βοήθεια και του Γιώργου Μπιράκου (Προπονητή του παιδικού τμήματος και παίκτη της αντρικής μας ομάδας).

Στην Ακαδημία μπάσκετ μπορούν να εγγραφούν παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Βιογραφικό Μαχαίρα:

Ο Ιωάννης  Μαχαίρας γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1992 στη Σπάρτη Λακωνίας και είναι κάτοχος απολυτηρίου λυκείου από το Γενικό Λύκειο Έλους (Βλαχιώτη).
Φοίτησε για 4 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και είναι κάτοχος του πτυχίου με ειδικότητα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ. Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της ειδικότητας, διετέλεσε assistant coach (βοηθός προπονητή) στη γυναικεία ομάδα ΤΡΙΚΑΛΑ B.C  κατακτώντας το πρωτάθλημα Θεσσαλίας την περίοδο 2013-2014.

Το 2015, μετά το τέλος του κύκλου σπουδών του, ο Γιάννης επέστρεψε στη γενέτειρά του, το Βλαχιώτη Λακωνίας, όπου ανέλαβε προπονητής όλων των τμημάτων της τοπικής ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ B.C.